Slim Beveiligd

Alarmsystemen

Zorg ervoor dat in uw huis alles in orde is. Met de alarmsystemen van Slim Beveiligd is uw hele woning of appartement beveiligd. Bij alarmsystemen denken mensen al snel aan inbrekers buitenshuis houden. Maar met de alarmsystemen van Slim Beveiligd houdt u niet alleen inbrekers buiten de deur, onze alarmsystemen waarschuwen u ook in geval van een beginnende brand.

Keurmerken Slim Beveiligd

Veilig gevoel in uw woning?

Ik ontvang graag vrijblijvend advies over hoe ik mijn huis optimaal kan laten beveiligen door Slim Beveiligd.

Uw aanvraag is 100% gratis, geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Beveilig wat u dierbaar is.

De alarmsystemen van Slim Beveiligd zorgen ervoor dat u helemaal beveiligd bent. Uw huis is volledig bewaakt en Slim Beveiligd levert en installeert de alarmsystemen direct en precies. Met Slim Beveiligd haalt u topkwaliteit alarmsystemen in huis. Wat dacht u van een bewegingsmelder die direct onraad registreert. En niet te vergeten de luide sirene waarmee elke inbreker op afstand wordt gehouden. En dat voelt wel zo veilig.

Slim Beveiligd zorgt ervoor dat alle soorten alarmsystemen makkelijk en snel geïnstalleerd worden. Deze alarmsystemen werken vervolgens helemaal standalone en zijn makkelijk zelf te gebruiken. Zodra bijvoorbeeld een camera beweging signaleert, gaat het alarm af en krijgt u direct een push bericht op uw smartphone.

Een veilig gevoel. Daar zorgt Slim Beveiligd voor!

Alarmsystemen voor uw woonhuis

Inbrekers laten een woonhuis voorzien van één van de gecertificeerde alarmsystemen veelal links liggen. Mocht een inbreker onverhoopt toch een poging wagen, dan worden de daden met de alarmsystemen van Slim Beveiligd bruut verstoord.

Alarmsystemen voor uw appartement

Het feit dat u vijf hoog in een appartement woont, betekent geen garantie dat een inbreker aan uw woning voorbij gaat. Slim Beveiligd heeft alarmsystemen voor de kleinste studio’s, tot aan complete appartementen
complexen en flats tot op de grootst denkbare hoogte.

Alarmsystemen voor uw bedrijf

Bedrijfsbeveiliging is een vak apart. Een vak dat door Slim Beveiligd tot in detail wordt beheerst. Een klein winkelpand, een grote fabriekshal of compleet bedrijventerrein, Slim Beveiligd is uw professionele partner, met haar complete alarmsystemen.

 

Jablotron 100

De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s. Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies het alarm, dat ontworpen werd voor mensen!

Alarmsysteem van Jablotron Slim Beveiligd
Slim Beveiligd logo

Dit kan Slim Beveiligd ook voor u betekenen.

Slim Beveiligd is leverancier en installateur van alle JABLOTRON producten. Technologie is uiteraard tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze digitale maatschappij. Slim Beveiligd is een gecertificeerd VEB alarm installateur gespecialiseerd in het vakkundig installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s in en rond uw huis, winkel of bedrijf. Daarnaast is Slim Beveiligd een gecertificeerd datanetwerken installateur.

Slim Beveiligd helpt u, in een keuze te maken om uw huis of winkelpand optimaal te laten beveiligen met alarmsystemen en bewakingscamera’s. Onze hybride alarmsystemen en camerabewaking pakketten of maatwerk zorgen ervoor dat we iedere opdracht of wens voor u kunnen realiseren. De mogelijkheden die Slim Beveiligd biedt om uw camerabeveiliging optimaal te maken zijn oneindig, aangezien er gebruik wordt gemaakt van professionele binnen- en buitencamera’s, kwaliteit dvr’s stand alone, draadloze camera’s, CCTV-beveiligingscamera’s en netwerkcamera’s, zodat Slim Beveiligd invulling kan geven aan iedere wens.

Nieuwsgierig? Neem contact op!