Slim Beveiligd

Home automation

Ervaar de voordelen van een verbonden huis met Slim Beveiligd Smart Home producten. Steeds vaker hoor je van de term ‘Home automation’ of ‘Smart home’ en dat deze ontwikkeling binnen enkele jaren veel gaat veranderen aan onze dagelijkse leefgewoontes. Moderne technologie is immers niet meer weg te denken.

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Home automation, dat is fijn thuiskomen

Ik ontvang graag vrijblijvend advies over de juiste inzet van home automation door Slim Beveiligd.

Uw aanvraag is 100% gratis, geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Alles on demand

Het comfort van klimaatcontrole in de auto, interactieve TV en mobiel internet via tablets en smartphones. Wie kan nog zonder? Gebruik maken van bijvoorbeeld een automatische stofzuiger kan nog gemakkelijker worden dan ooit.

Door simpelweg ‘’Hey Google, ga schoonmaken’’ te zeggen, wordt dit commando doorgespeeld naar de Google Home assistent en deze zal ervoor zorgen dat alles schoon wordt. U kunt rustig doorgaan met uw werk terwijl de home automation assistent alles voor u regelt. De RGBW Controller zorgt ervoor dat de kleur van de verlichting naar oranje verandert, om aan te duiden dat er nog schoongemaakt wordt, dus de kruipende baby zal nog even moeten wachten op de schoot van de moeder.

Voorbeelden van smart devices in de praktijk

Muziek begint te spelen zodra je de kamer binnenkomt.
Muziek speel vanzelf af
Plan je programma’s in en de TV gaat aan wanneer ze te zien zijn.

TV Gaat automatisch aan

Wanneer een spelconsole aanstaat voor 2 uur komt er een notificatie binnen.

Console notificatie

Een Smart Home met Home Center 2

Home Center 2 is een onmisbaar onderdeel van het FIBARO-systeem, zonder welke de overige apparaten van domotica alleen prachtige voorwerpen zouden zijn. De smart home Centrale verzamelt en analyseert informatie over apparaten, laat ze met elkaar communiceren en bestuurt zo de werking van het volledige systeem en zorgt voor de veiligheid ervan.

Een groeiende portfolio van integratie met belangrijke platforms, waardoor extreem intuïtief beheer van uw slimme huis mogelijk wordt, zoals stemassistentie, die vrijwel onbeperkte mogelijkheden bieden. Door functionaliteiten van producten van derden samen te voegen, zorgt Home Center 2 ervoor dat uw huis zelfstandig functioneert.

Laptop met Home Center 2
Slim Beveiligd logo

Wat kan Slim Beveiligd voor u betekenen?

Technologie is uiteraard tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze digitale maatschappij. Daarom zijn wij ook vooral de laatste jaren met veel en veel meer zaken als klimaattechniek, beveiligingsinstallaties en domotica installaties bezig. Wilt u uw huis installatie opnieuw laten installeren en u wilt uw lampen van uw kamer kunnen bedienen via uw tablet of een mooie kleine controller? Dan is een domotica installatie hetgeen wat u zoekt.

Slim Beveiligd richt uw Smart Home precies zo in dat alles perfect voor u werkt. Mocht u na enige tijd de instellingen toch willen wijzigen? Dan kunt u dat heel eenvoudig zelf op elk gewenst moment aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur. Slim Beveiligd installeert alles nauwkeurig en snel. U kunt vervolgens zelf kiezen of u verlichting, temperatuur, zonwering en/of deurcommunicatie wel of niet wilt integreren. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende designs voor het wandpaneel en schakelmateriaal.

Nieuwsgierig? Neem contact op!