Slim Beveiligd

Datanetwerken

Zorg ervoor dat alles in orde is met uw datanetwerken. Met de service van Slim Beveiligd is dit snel en veilig geregeld! Tegenwoordig vindt een groot deel van de communicatie plaats via telecommunicatie, oftewel via internet of de telefoon. Het is daarom erg belangrijk dat uw datanetwerken up to date zijn.

Datanetwerken, veilig en snel

Ik ontvang graag vrijblijvend advies over de juiste inzet van camerasystemen door Slim Beveiligd.

Uw aanvraag is 100% gratis, geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Complexe datanetwerken, maar dan eenvoudig 

Slim Beveiligd kan uw datanetwerken draadloos maar ook bedraad aanleggen, een combinatie van beide is ook mogelijk. Datanetwerken komen in vele verschillende soorten en maten. Thuis zullen datanetwerken bijvoorbeeld vaak bestaan uit een modem, computers, smart tv’s, tablets en smartphones.

Slim Beveiligd zorgt ervoor dat uw datanetwerken snel en direct worden geïnstalleerd. Bij een kantoor komt er wel iets meer bij kijken zoals verdeelpunten, firewalls, patch panelen en servers.

Slim Beveiligd voor datanetwerken die werken

Datanetwerken voor uw bedrijf

Betrouwbare, snelle en storingsvrije datanetwerken op kantoor zijn essentieel om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. Het is van belang dat elke werkplek binnen uw kantoor voorzien is van genoeg telefonie- en internetaansluitingen en een goed WiFi netwerk. Slim Beveiligd regelt het aanleggen en het installeren van datanetwerken op kantoor. Bent u van plan om een netwerk aan te leggen in uw kantoor? Neem dan voor vrijblijvend advies contact op!

Datanetwerken voor uw woning

Tegenwoordig is het ook erg belangrijk om te beschikken over een datanetwerk bij u thuis. Omdat in een gemiddeld huishouden met meerdere apparaten het internet wordt gebruikt is bijvoorbeeld een snel en goed WiFi- of kabelnetwerk als thuisnetwerk essentieel. Het is verstandig om voor de installatie een goed plan voor te bereiden omdat er verschillende factoren zijn waar u rekening mee moet houden. Laat Slim Beveiligd u adviseren op dit gebied.  Neem gerust contact op!

Draadloos of bekabeld?

U heeft bij datanetwerken de keuze uit een draadloos of een bedraad netwerk. Een bedraad datanetwerk bestaat uit binnen- en buitenkabels. Deze verbinden de apparaten met elkaar voor telecommunicatie. Slim Beveiligd anticipeert voor de toekomst. Om problemen in de toekomst te voorkomen met uw datanetwerken wordt er bij de installatie rekening gehouden met verschillende aansluitingen. Het is ook mogelijk om een draadloos datanetwerk aan te leggen.

Slim Beveiligd installeert en legt al uw datanetwerken aan.

Alle montage van telefoon/data en glasvezelbekabeling behoort tot het vakgebied van Slim Beveiligd. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en garanderen de werking van uw bekabeling en WiFi-netwerk.

Hiermee is uw organisatie op de toekomst voorbereid. Slim Beveiligd bekijkt wat u nodig heeft om alles uit uw internetverbinding te halen. Wij werken aan de hand van uw wensen.

Slim Beveiligd logo

Wat kan Slim Beveiligd voor u betekenen?

Slim Beveiligd heeft kennis over data infrastructuren en ICT in huis om installaties volwaardig op te leveren. Wij geven u advies over de verschillende type datacommunicatienetwerken, zodat uw bedrijfsprocessen snel en betrouwbaar kunnen verlopen. Zo leggen wij datanetwerken aan voor bedrijven en instellingen, maar ook voor installateurs en IT-gerelateerde bedrijven, deze installaties kunnen wij ook gecertificeerd opleveren waar gevraagd. Bij het aanleggen van datacommunicatienetwerken kunt u denken aan UTP bekabeling ( CAT 5, 6 of hoger ) of glasvezelbekabeling, patchpanelen, patchkasten, KVM apparatuur, schakelmateriaal, switches en andere apparatuur.

Slim Beveiligd verzorgt de implementatie en service (24/7) van datanetwerken, WiFi netwerken, glasvezelnetwerken en straalverbindingen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Nieuwsgierig? Neem contact op!